stallampen

Labenne Muurlamp voor Buiten

Deze bronzen buitenlamp komt uit het assortiment van KS-Verlichting. Het is een massief bronzen lamp die nog op de ouderwetse ambachtelijke wijze is gemaakt door een echt ambachtsman. De stolp is van helder glas en wordt bescherm door een raster. Deze prachtige lamp is geschikt voor de stal, buitenmuur of veranda.

naar de website

Stallamp Vienna 3 Kappen

KS-Lamp Vienna is een stallamp voor aan het plafond. Het is een lamp gemaakt van brons en koper. Verder heeft de lamp drie lampenkappen hoewel dit model tevens verkrijgbaar is met twee lampenkappen. De kelk is van helder glas wat ten goede komt aan de lichtopbrengst.

naar de website

Kettinglamp voor Veranda

Een bijzonder mooie boerderijlamp gemaakt van hoogwaardig brons en koper. De hanglamp wordt meestal in de stal gebruikt maar ook wel in de veranda of buitenkeuken. Het is een echt ouderwetse kwaliteitslamp waar maar liefst 25 jaar garantie is opgegeven door Nostalux. De stolp onder de ronde deksel is van glas.

naar de website

Veranda-lamp Cargo aan ketting

Veranda-lamp Cargo is een ouderwets mooie kwaliteitslamp uit het assortiment van Nostalux. Het is een stoere kettinglamp die gebruikt wordt in de stal, veranda of buitenkeuken. Het venster is geribbeld wat een apart lichteffect geeft. Het venster wordt beschermd door een metalen raster. 

naar de website
fonQ.nl